Nieuwe lessen vanaf 17 april 2023!

Vanaf  maandag 17 of woensdag 19 en zaterdag 22 april 2023  starten we met nieuwe reeksen van 10 lessen voor beginners in de Chen stijl. Je kan als ‘absolute beginner’ lessen volgen op maandag-, woensdagavond of zaterdagochtend, of combineren. Voor maandagavond (de milde training) zijn de plaatsen beperkt tot 7 deelnemers. Deze groep is open voor alle leeftijden.  Woensdag en zaterdag zijn er nog voldoende plaatsen.  Deze trainingen staan hier open voor jong en enthousiast volk. 

Place to be: sportzaal en theaterplein in het Romerocollege te Dendermonde (ingang Noordlaan).

Inschrijvingsbedrag is 90 euro (voor de reeks van 10 lessen) met inbegrip van de verzekering bij Sporta. Voor twee trainingen per week betaal je 140 euro.  (Indien je graag wil deelnemen onder sociaal tarief – helft van de prijs, laat ons iets weten.)

Interesse? Meer info nodig?  info@dongfang.eu of geef een seintje op 0495 16 34 38.

Kom eens meedoen op een van de gratis proeflessen (buitentrainingen)  

  • maandagavond 17 april 2023 om 19u00 (milde training -ademhaling en meditatie)
  • woensdagavond 19 april 2023 om 19u00 (gewone training – conditietraining en toepassingen)
  • zaterdagochtend 22 april 2023 om 10u30 (harde training – krachtontwikkeling – duwoefeningen)

Je kan daarna ook aansluiten voor de volgende lessenreeks vanaf  augustus 2023.

Posted in Geen categorie