Nieuwe lessen vanaf 9 januari 2023!

Vanaf  maandag 9 of woensdag 11 en zaterdag 14 januari 2023  starten we met nieuwe reeksen van 10 lessen voor beginners in de Chen stijl. Je kan als ‘absolute beginner’ lessen volgen op maandag-, woensdagavond of zaterdagochtend, of combineren. Voor maandagavond zijn de plaatsen beperkt tot 7 deelnemers. We zoeken jong en enthousiast volk voor woensdag en zaterdag. 

Place to be: sportzaal en theaterplein in het Romerocollege te Dendermonde (ingang Noordlaan).

Inschrijvingsbedrag is 90 euro (voor de reeks van 10 lessen) met inbegrip van de verzekering bij Sporta. (Indien je graag wil deelnemen onder sociaal tarief – helft van de prijs, laat ons iets weten.)

Interesse? Meer info nodig?  Schrijf je in

Kom eens meedoen op een van de gratis proeflessen (buitentrainingen)  

  • Elke zaterdagochtend in het park – Brusselse Poort – Dendermonde vanaf 10u30

Of je komt gewoon naar de eerste les op 9, 11 en 14 januari 2023 

Je kan daarna ook aansluiten voor de volgende lessenreeks vanaf  april 2023.